Wij maken tracks in samenwerking met diverse artiesten en bedrijven. Hiervoor werken wij in de basis onder andere met Logic en Ableton.

Filosofie

Bij Into The Blue gaan we graag ‘slim creatief’ te werk. Dat wil zeggen: We hebben zelf op veel feesten en festivals gedraaid, hierdoor snappen waar publiek op ‘aan’ gaat. We weten wat werkt, wat beweegt, wat resoneert. Letterlijk. Deze kennis en ons bijbehorende getrainde gehoor nemen we steeds weer mee de studio in. Het resultaat? Doordachte én doorvoelde tracks die de juiste snaar weten te raken.

Strategie

Met betrekking tot het produceren van muziek hanteren wij een duurzame strategie. Snel scoren vinden we te makkelijk en dus totaal niet interessant. Wij gaan liever voor tracks die het publiek onthoudt en een bijbehorende bedrijfsvoering. Dit vereist kwaliteit, perfectionisme, een open houding ten opzichte van opbouwende kritiek en een hang naar vernieuwing. Tegelijkertijd geloven we er in dat vernieuwende tracks die het publiek bijblijven helemaal niet per se nodeloos ingewikkeld hoeven te zijn of op de nieuwste trends hoeven in te spelen. Vaak juist niet. We produceren vanuit Into The Blue tracks die onze ervaring, passie en kunde weerspiegelen.

Ons ultieme doel? Evergreens produceren waar jij, wij én het publiek blij van wordt!

SERVICES

Ben je op zoek naar een music production partner, music production coach óf misschien zelfs allebei? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Productie

Wij bouwen tracks van A tot Z. Dat doen we dag in dag uit.
We produceren voor onszelf en we produceren voor anderen.

Coaching

De kennis en ervaring die we in de afgelopen jaren opdeden, delen we graag met anderen en dus coachen wij artiesten vandaag de dag bij het produceren van eigen tracs.